Hoe de zorg voor de benen met spataderen

Hoe de zorg voor de benen met spataderen

De hitte van de zomer had een negatief effect op de bloedvaten, met name de behandeling van spataderen. Aderen door warmte breder, dus veel bloed, die ongemak en de verdere distributie. Benen zijn zwaar, moe, gezwollen, treedt op gevoelloosheid, vage pijn in patalenitsa en nachtelijke spierkrampen. Ongemak is als de spataderen niet zien, omdat in dit geval veranderingen in de diepe aderen van de onderste ledematen.

Spataderen vaak ziekte

Spataderen vaak ziekteOntstaat als een regel tussen de 20 en 40 jaar. Ongeveer 40 procent van de mensen boven de leeftijd van dertig jaren oud, heeft spataderen. Van de 57% van de vrouwen, dat is de verdienste van de vrouwelijke hormonen. Het vrouwelijke hormoon oestrogeen veroorzaakt ontspanning van de wanden van de aderen en langzame beweging van bloed in hen. Hierdoor, en door de druk van de foetus, zwangere vrouwen leefden veel verder. Spataderen ontstaan als een gevolg van erfelijke zwakte van de vaatwanden en minder ontwikkeld of ontbreekt Nala kleppen. Het hele leven onder invloed van andere factoren, zoals langdurig staan op het werk, obesitas, flebitis, zwangerschap, hormonale therapie, het gaat om de verdeling.

De verdeling van de bijzonder kwetsbare aders voga, en vooral de aderen van de benen. Dus in principe zijn ze ontstaan van het gevoel van zwaarte, vermoeidheid, vage pijn, tonische aanvallen in de nacht en jeukende huid. Klachten toenemen tijdens het lopen verminderd worden bij het lopen, verdwijnen in de nacht, tijdens legea, vooral als de voet wordt opgetild. Als het pijn doet en nacht aan te houden die ze nodig hebben om te kijken naar andere oorzaken.

Als de aderen zijn zeldzaam

Als de aderen zijn zeldzaamNooit zal halen uit zichzelf, maar uiteindelijk zal de staat van pogorevc, vooral als erfelijkheid op deze vraag. Echter, door het toepassen van preventieve maatregelen, aanzienlijk vertragen het proces en het verlichten van het ongemak. Hoewel dit een relatief milde ziekte, kan een progressieve koers en geeft complicaties in de vorm van zwelling, ader ontsteking, zweer (defect van de huid), dermatitis, en bloeden. Een spataderen u niet lastig meer om esthetische redenen. Worden verlengd, en isvap Cuernavaca. Vanwege de daarmee gepaard gaande ontsteking, de code van de africhting inactief veneuze bloed, de huid wordt gewijzigd. In het begin droog, en dan wordt sadean, gerimpeld, bedekt met schilfers die gemakkelijk Uste. Op de website

Weet dat de aderen hebben kleppen, die ervoor zorgen dat de instroom van het veneuze bloed naar het hart en voorkomen dat de achterwaartse stroom van bloed. Een van de oorzaken van de ziekte is het ontbreken van deze kleppen en de terugkeer van het bloed naar het ei. de druk van het bloed in de aderen is niet zo hoog als in de slagaders. Als in de horizontale positie, de uitstroom van het bloed uit de onderste landschappen van het lichaam toegestaan in een verticale positie, in overeenstemming met de wetten van de fysica persbericht op de wanden van de bloedvaten gaat om eieren en hun extensie.

Een andere belangrijke reden is het feit dat de linkerzijde van het veneuze bloed uit de aderen in de testikels is in het hart, recht in de Vena cava inferior, door middel van een tussenvat / ader van de linker nier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *