De zorg voor spataderen

De zorg voor spataderen

De natuur is zo samengesteld, dat de ader -, druk -, linker nier, darm, bloedvaten, wat resulteert in spijt van en opname van contant geld eieren. Dit is de reden dat de meeste breidt aderen liet een ei achter. Dit is een van de symptomen, het maakt niet uit hanger van de linker-kernel-en rechterhand.

Slechts in twee gevallen in een honderd

Slechts in twee gevallen in een honderdVan de slokdarm stakingen een echte ei. Ongeveer een vijfde van alle gevallen van spataderen testikels werden getroffen op beide zijden. In het Algemeen, ongeveer 10-15% van de mensen heeft spataderen van de testikels. de ziekte is zonder complicaties, in het bijzonder, is geen bedreiging. Het is niet levensbedreigend, maar kan worden verstoord door de pijnlijke sensaties Expander of trek een karakter in het scrotum. Gevoel wordt versterkt tijdens de fysieke activiteit, wat leidt tot een verhoogde bloeddruk in de bloedvaten. Ook onder het risico van beschadiging van het weefsel door het letsel van de testikel . http://sterkevrouwen.info/

Ernstige complicaties van spataderen van de testikels, onvruchtbaarheid als gevolg van een overtreding van de sperma productie. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op het sperma in de testikels. De eerste belangrijke reden is de stijging van de temperatuur in het scrotum door spataderen. Zaadcellen kunnen niet tegen extreme hitte, en streek hun rijping. Een andere belangrijke oorzaak van mannelijke onvruchtbaarheid spataderen verlies van kracht door nenormalno sperma in een stroomversnelling.

Een van de verworvenheden van de moderne chirurgie voor de behandeling van spataderen testiculaire microchirurgie update bloed door de bloedvaten van de normale stroom van de testikels. De chirurgische techniek testiculaire Vienna is verhuisd naar een andere grote ader. Meestal geeft het bloed van de eieren in het Centrum van denitieve bloedvaten.

Varices (van de slokdarm) is een chronische ziekte waarbij de aderen, dat de knobbelige extensie, dat gebeurt gelijktijdig met de schending van de uitstroom van het bloed en de stagnatie in Enskog systeem. Spataderen van de symptomen, die zich ontwikkelen onder invloed van veel aanleg redenen dat zich manifesteert in een karakteristieke bult van de grote, dikke aderen en onrechtmatige daad, is van invloed op de lagere extremiteiten, zodat de nederlaag van dit gebied en te bespreken in ons artikel van vandaag.

Spataderen zijn niet ongewoon

Spataderen zijn niet ongewoonDus, volgens verschillende schattingen, de verhouding van het gemiddelde kan worden bepaald dat de incidentie van de ziekte op de vloer. Dus, ongeveer 89% met spataderen van de benen hebben ervaren vrouwen en ongeveer 66% waren mannen, en deze indicatoren zijn in het bijzonder relevant voor de ontwikkelde landen. Als onderdeel van een grootschalige studie in Edinburgh in 1999. jaar werd al duidelijk dat de spataderen, gebruikt voor vrouwen 40% en 32% van de mannen. Op basis van onderzoek in Moskou in 2004. jaar vastgesteld worden dat de chronische veneuze aandoening van de onderste extremiteiten schade de regio relevant zijn voor 50% van de mannen en 67% vrouwen. Ongeveer Hetzelfde geldt voor het onderzoek in Kamchatka een paar jaar later. Ongebruikelijk in de laatste paar jaar, we beschouwen als de diagnose van pathologie onder schoolkinderen.

In het bijzonder in deze sectie zullen we u kennismaken met de functies van het mechanisme dat bepaalt de basis voor de ontwikkeling van spataderen. Als de trigger-mechanisme, respectievelijk, een schending van Enskog klep uiterlijk terugkeer van de doorbloeding, het is gedefinieerd als reflux. Binnen het cellulaire niveau veroorzaakt door verstoring van de fysiologische evenwicht dat ontstaat tussen het collageen en de elastische vezels in de muur van Nala en spiercellen. De eerste fase, onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de risicofactoren op het genetisch niveau, en de invloed van uitlokkende factoren (als een van hen, bijvoorbeeld, kunnen getuigen van het feit, lang verblijf, enz.) gegeven is dus dat de huidige stagnatie van het veneuze bloed. Monitoren en wijzigen van deze parameter,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *